Pages

10 ξενοδοχεία που ανήκουν σε διάσημους σταρ του Χόλιγουντ [photos]

 Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν κάνει τις επενδύσεις τους και μάλιστα έχουν αποκτήσει εντυπωσιακά καταλύματα.
Παρακάτω θα μάθεις και κυρίως θα δεις ποια ξενοδοχεία ανήκουν στους αγαπημένους μας σταρ του Χόλιγουντ.

Το Gwinganna Health Retreat της Αυστραλίας υπήρξε από τα αγαπημένα του Χιού Τζάκμαν και αφού πηγαινε και ξαναπήγαινε- μάλιστα έχει περάσει και ολόκληρους μήνες εκεί- έγινε συνιδιοκτήτης.


Στο Μπεντφορντ της Νέας Υόρκης βρίσκεται το Bedford Post Inn στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης ο Ρίτσαρντ Γκιρ.


Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ιδιοκτήτης και συνιδιοκτήτης σε πολλές επιχειρήσεις ανάμεσα στις οποίες και το πανέμορφο ξενοδοχείο Greewich Hotel στη Νέα Υόρκη που  θεωρείται από τα καλύτερα της περιοχής και καθόλου άδικα.


Και ο Μάικλ Ντάγκλας με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι συνιδιοκτήτες στο Ariel Sands Resort. Μάλιστα ο Μάικλ Ντάγκλας συμμετέχει ενεργά. Το ξνοδοχείο θα είναι ανοιχτό το 2017.


Ο Κλιντ Ίστγουντ έχει ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο το Mission Ranch Hotel  που είναι δίπλα στη θάλασσα με 31 δωμάτια, κέντρο γυμναστικής, γήπεδο τένις και όχι μόνο.


Ένα από τα μεγαλύτερα resort που ανήκουν σε κάποιον διάσημο είναι το Sundance Mountain Resort που ανήκει στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και προσφέρει στους επισκέπτες πολλές ευκαιρίες να ανακαλύψουν νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα μια ανάσα από το πανέμορφο φυσικό τοπίο.


Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έχει τον δικό του παράδεισο στις Μπαχάμες με το όνομα Musha Cay.


Η Γκλόρια και ο Εμίλιο Έστεφαν έχουν το εντυπωσιακό Costa d’Este στην παραλία Vero της Φλόριντα.


Και ο Τζέισον Πρίστλεϊ μεγάλωσε στην Κολούμπια του Καναδά και έχει το πολυτελές Terrace Beach Resort εκεί με τους γονείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου