Pages

Μήλος.. ένα νησί για απαιτητικούς επισκέπτες!

Γνωρίστε το όμορφο Κυκλαδονήσι, την Μήλο!

Από τουριστική άποψη η Μήλος παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές που θα κάνουν τον επισκέπτη να περάσει αξέχαστες διακοπές.

Εντυπωσιακά τοπία που έχουν διαμορφωθεί λόγω της ηφαιστειογενής δραστηριότητας του νησιού στο παρελθόν θα σας καταπλήξουν!


Πανέμορφες παραλίες για όλα τα γούστα, με το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και το μπλε του ουρανού αλλά και το άσπρο, το μαύρο, το γκρίζο, το κόκκινο, το κίτρινο και το καφέ του εδάφους και των βράχων καθώς και το χρυσοκίτρινο της άμμου.



Οι παραλίες της Μήλου προσφέρονται για πολλές δραστηριότητες όπως καταδύσεις , ιστιοπλοΐα, windsurfing, kite-surfing, Canoe - Kayak, θαλάσσιες εκδρομές και ψάρεμα.


Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία αλλά και παραδοσιακούς οικισμούς και να δείτε αρκετά ενδιαφέροντα αξιοθέατα.



Για όσους αναζητούν έντονες νυχτερινές στιγμές, η Μήλος τις προσφέρει και αυτές. Μπαρ και νυχτερινά κέντρα, κυρίως συγκεντρωμένα στο λιμάνι, σας περιμένουν να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ελληνική και ξένη μουσική, έχοντας τις περισσότερες φορές μία καταπληκτική θέα στο λιμάνι και την θάλασσα.



Μια άλλη καλή επιλογή διασκέδασης αποτελούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του νησιού και τα πανηγύρια, όπου μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακούς μεζέδες και ντόπιο κρασί. Η Μήλος σας περιμένει!!


1 σχόλιο: